Etiquetes

dimecres, 28 de maig del 2014

DOS DITS DE FRONT




Es una activitat que van fer els alumnes de 4rt d’ESO a l’Espai Jove, amb un mim.
L'obra, que tracta la prevenció de l'abús en el consum de l'alcohol, està dirigida a escolars d'Educació Secundari Obligatòria i Post obligatòria de 12 a 18 anys. L'objectiu és aconseguir que el públic s'identifiqui amb les   situacions    representades i reconegui la relació causa-efecte entre el consum abusiu de l'alcohol i determinats problemes  sociosanitaris.
Aquest programa pretén utilitzar l'art del mim, màgia, humor i participació del públic com a mitjà perquè la joventut reflexionin sobre el consum excessiu d'alcohol.

L’espectacle va ser molt entretenint ja que al no ser nomes una explicació es una representació gestual en la que el públic també i participa.
Al final de l’espectacle va passar un fitxa amb unes preguntes sobre l'alcohol.
Una historia que em va agradar va ser la història de l’ampolla. Va començar fent que era dintre de una ampolla i no podia sortir (com si fos un alcohòlic, no pot deixar la beguda.)

En l’espectacle va anar  explicant històries relacionades amb la    beguda. Històries que feien veure el dolent que es. Al començar   l'actuació va dir una frase i la   frase era “dos dits de front” ens va fer repetir-la però fins el final de l'actuació no es podia entendre el significat amb el que el deia

 



 

 

 


Ithan Soria


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada