Etiquetes

dimecres, 7 de maig del 2014

Sempre al nostre cor Amparo


Malauradament el passat mes de novembre ens va deixar l’Amparo Ferri, professora del centre. Patia una malaltia des de feia temps, inclús va deixar la docència per aquest motiu. Molts dels seus alumnes sabien del seu estat de salut i eren conscients que no estava bé. Tot i la seva malaltia, mai va deixar de ser positiva i va lluitar fins l’últim segon.
L’Amparo era una de les professores del departament de ciències, concretament de biologia, una de les més antigues al centre.  Era una de les docents més estimades pel seus alumnes. Alguns d’ells la van anar a visitar diverses vegades al l’hospital.
Els qui la van tenir de professora guarden molts records i grans moments amb ella. Diuen que era exemplar, sempre estava disposada a ajudar a qualsevol alumne, encara que aquest no fos de la seva classe. També comenten que era molt curosa amb la seva imatge i que com a anècdota graciosa, els ajudava amb temes de moda.
Per recordar-la el 25 de febrer es va realitzar un acte a l’ institut. Va ser molt emotiu, ja que van assistir alumnes, ex alumnes, professors, ex professors i fins i tot va venir des de València la seva família.  Es va realitzar un recital de poemes a càrrec de diferents persones vinculades a l’Amparo  i a més a més es va plantar un arbre en honor seu. L’arbre està situat en un dels laterals de l’institut. Sense dubte una gran manera de tenir present la nostra ex professora. 
                       


                                                                                            
                                                                                         Lucía Vacas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada