Etiquetes

divendres, 23 de maig del 2014

Jordina Biosca



A l’institut, com cada any, es fan 3 dies de setmana cultural. Aquest any el    primer dia hem fet dues xerrades, el segon un taller i una altra xerrada de   contes i per últim, divendres, hem anat al cinema.
El dijous 10 de abril,      Jordina Biosca va acudir a l’espai jove a les 11:30 per donar-nos una sessió de contes per alumnes de la nostra edat. 


Jordina és socia fundacional i presidenta de l’ANP, es dedica a la narració,      dramatització i direcció d’espectacles per a petits i grans des del 1998 arreu de Catalunya i és guionista i protagonista de tots els seus espectacles.
 Ha participat en biblioteques, centres Cívics,     teatres, festivals, etc…, entre els més importants CERC, Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. 

Va explicar els 4 contes més adaptats a nosaltres. 

El primer conte tractava de dues dones asiàtiques que eren amigues des de molt petites, una es creia més maca que les altres per el simple fet de tenir el cabell arrissat. Com era més maca atreia més als nois i posava   gelosa a l’altra    amiga, la qual li va fer una trampa que consistia en fer-li un forat molt profund per on passava cada matí. Va   caure a la trampa, però unes amigues que passaven per allí la van salvar agafant-li del cabell i quan va sortir tenia el cabell llis. Al final totes les amigues es van llençar pel forat per  tenir el cabell com ella.

El segon conte era una    familia  pobre que volia   tenir fills, però  com no      tenien ni per menjar ells   mateixos, no podien. El marit va anar a caçar, es va trobar amb molts      animals, però l’únic que el va ajudar va ser un unicorn que li va donar un desig, que la seva   mare pogués veure al seu fill en un bressol d’or.




 

 Elisabeth Marín






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada