Etiquetes

divendres, 30 de maig del 2014

Aprenent amb espurnik




El passat 17 de maig, els alumnes d’aula d’acollida van anar a Barcelona per presentar la seva forma de treball. Es celebrava la VI  Jornada  Espurn@(Projecte-Xarxa Espurn@ de professors, mestres, alumnes i pedagogs que fan reculls de recursos i   investiguen noves metodologies per a l’ensenyança de primària, secundària, diversitat, etc).
Els alumnes d’Aula d’acollida del nostre institut porten tot el curs treballant amb els alumnes d ‘AA de l'Institut Ítaca de Sant Boi de Llobregat. Ho fan dins el món virtual Espurnik. És el món 3D amb el que treballen des de fa uns quants anys. Cada alumne té el seu propi avatar per poder aprendre. Fan feines  multidisciplinaris i els alumnes aprenen els continguts de les Unitats didàctiques curriculars.



El projecte Espurn@ és una iniciativa del Departament d'Ensenyament i de l'ICE de la UAB, que en porta la   direcció i la  gestió. Es tracta d'un projecte multidisciplinari adreçat a mestres i professors d'infantil, primària i secundària que en base al treball en xarxa,integra  metodologies i dinàmiques adreçades a la millora   qualitativa de l'Escola.



 En aquest acte van participar el alumnes: Sergio Acosta  (AA- 3A), Samuel Vizuete   (AA- 2A), Junjie Xu (AA- AO4). Amb la  tutora María José Lasala, els van acompanyar els professors    Angels Bosch i Marc Blanco.






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada