Etiquetes

divendres, 28 de febrer del 2014

Sortida al casal de Cunit per veure una obra de teatre en anglès



El departament d’anglès va organitzar la sortida per a l’ESO.
Després de les tres primeres  hores de classe, vam anar a veure una obra de teatre al Casal de Cunit “Dracula in love”. Feia molt de fred. L’arribada va ser 30 minuts abans. Els de segon van entrar  primer, després els de tercer i per últim els de quart.
L’obra va començar amb un actor fent ximpleries i nosaltres l’imitàvem. Es tractava d’una obra dintre d’una altra. Hi havia un actor i dues actrius. L’actor feia de James, l’actriu rossa de Sara i l’altra actriu de Meritxell. Aquests actors assajaven una obra que es deia Dràcula. James era Dràcula, Sara feia de noi i era el nuvi de Nora, Meritxell de Nora i una  voluntària del públic  era el carter.






Argument:

El nuvi va proposar matrimoni a Nora i li va regalar un anell de compromís, i la núvia li va donar el seu collaret. El nuvi va anar al castell de Dràcula perquè era el seu amic, però no sabia que era un vampir. Dràcula li va agafar el collaret i el va moure de costat a costat. El nuvi va quedar hipnotitzat, i va repetir el nom de la seva núvia, Nora. El vampir es va quedar sorprès. Volia conèixer aquella dona, i va anar al poble a veure-la. Va dir el seu nom unes tres vegades, i Nora es va espantar. El vampir se la va emportar al seu castell, per vampiritzar-la. Però quan estava a punt de mossegar-li el coll, va aparèixer el carter per donar-li una carta al vampir. El nuvi es va despertar i es va donar conta de que el vampir tenia a la seva  núvia i va agafar una estaca en forma de creu i la hi va clavar al cor i va morir. El nuvi i Nora van ser feliços per sempre. Es va acabar l’obra del Dràcula, però l’obra encara no va acabar. Seguia amb un altre final. Els actors que interpretaven al Dràcula i al nuvi, s’enamoren i es fan un petó. Vam aplaudir molt i vam fer unes preguntes als actors.

L’obra va acabar sobre les 13:00 en punt, i a l’institut vam arribar sobre 13:30.




                                                                   

                                                                                                                Alexandra Carrión i Esther Perez



 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada