Etiquetes

dimecres, 5 de febrer del 2014

Conferència sobre gestió empresarial per als alumnes de batxillerat

   

va ser a carrec del sr. Joan Font, president i director general del grup català Bon Preu, i membre de l'associació d'empresaris FemCat.



El 28 de novembre va tenir lloc una xerrada al centre a la qual van     assistir els alumnes de batxillerat. Vam tenir l’honor de rebre el  Sr.  Joan Font, president i director general del grup català Bon Preu, i membre de l’associació d’empresaris FemCat.


La iniciativa promoguda per FemCat consisteix a millorar la capacitat emprenedora i d’innovació a través del programa Escola i Empresa.    L’objectiu ha estat aconseguir que els estudiants tinguin contacte amb una persona que representa el món de l’empresa a través de les seva experiència professional.


Valorem molt positivament aquesta xerrada, ha estat un impacte positiu que ha ajudat els estudiants a visualitzar aspectes de la vida a l’empresa i del seu paper en la societat des d’una perspectiva diferent a l’habitual.

Els estudiants de batxillerat han mostrat una actitud molt activa i participativa, fent preguntes molt interessants i establint en tot moment un diàleg  entre el    ponent i els    alumnes.

                                                                                                                                 Mohamed Taki

 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada