Etiquetes

dimecres, 19 de febrer del 2014

La fama, un món ple de sorpreses

La fama és un estat en el qual un individu aconsegueix ser conegut en un àmbit major que el que li correspon a la majoria dels seus conciutadans.

Ser famós no es una cosa fàcil, alguns famosos tenen diners, poden gastar-se’ls en capritxos, però no tots els que són famosos en tenen grans quantitats.  Té que existir un cert nivell d’interès públic en la persona.

Moltes celebritats ho són durant un temps en concret, ja sigui perquè ha aparegut en un programa de televisió o perquè ha sigut el primer en fer alguna cosa.
La gent pot arribar a ser famosa de diverses formes: des de les seves professions, a través de medis de comunicació o fins i tot per accident, però no hi ha una forma segura que faci que un individu es converteixi en una celebritat.











Passeig de la fama, Los Àngels, Califòrnia. 

Es bastant evident que dintre de les carreres  com ser una figura d’art   entreteniment o un cantant pop que    estan en els primers llocs de les llistes de música amb freqüència, o un actor de televisió amb un paper de lideratge, en els programes de ‘prime-time’ algunes persones tenen grans probabilitats de convertir-se en una autèntica estrella.
















La mala influència en els famosos.

Un exemple és Miley Cyrus, la cantant normalment fa furor amb els seus     vídeos pujats de to i les seves presentacions provocatives. L’ex Hannah   Montana ha sigut criticada per les seves presentacions i el gran ús que fa de les drogues en la seva carrera ja que .es una icona i un exemple a seguir per  nenes i adolescents. Els seus escàndols continus com la presentació en els premis MTV VMA 2013 amb el seu ‘twerking’ amb Robin Thickle o els seus porros constants comencen a cansar a la gent.



Miley Cyrus fumant Marihuana en els premis MTV Europa 2013.

Un altre exemple seria la ex cantant Amy     Winehouse, la ex compositora anglesa també va caure en aquest món, prenia heroïna,   cocaïna, èxtasis i alcohol, per aquest motiu moltes vegades va tenir que cancel·lar concerts, ja que sortia a l’escenari plorant. Va declarar que ho havia deixat però poc després de la rehabilitació va tornar a enganxar-se, trobant-la al carrer alcoholitzada i sagnada per ferides que ella es solia causar. Després de tants intents de deixar-ho va morir a causa de sobredosis d’alcohol.
















Amy Winehouse 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada