Etiquetes

dimecres, 26 de febrer del 2014

Abans de guanyar, hi ha d’haver una derrota


Al nostre institut tenim una jove karateka, l ‘Olga Gomez, alumna de 4t d’ ESO. Va començar a practicar als 6 anys perquè el seu cosí ja ho feia, i el seu pare la va apuntar per aprendre a defensar-se. Competia contra nens fins als vuit anys, després va competir amb noies. L’ Olga practica el karate al club Karate Castañeda va ser fundat l’any 2008. El gimnàs Karate Castañeda, es un club de karate federat, està situat a Vilanova i la Geltrú. És molt famós perquè va ser el primer club de karate fundat a Catalunya. El club Karate Castañeda té a molts campions com Igor de Castañeda García, Igor Montesinos, Marc Rubio, Olga Gomez, Jordi Montané, Rúben Souvenir, etc. Aquets son alumnes del gran sensey Eduardo Ruiz de Castañeda.



  
L’ entrenador de l’ Olga és l’ Igor de Castañeda. També es un dels seus referents, com en Rafael Aghayev i la Japonesa Rika Usami. Diu que a treballat molt per poder arribar a cinturó negre i gracies a això a competit al torneig d’Espanya. Ens a dit que no va tindre molt bones sensacions encara que algunes van ser bones. Les negatives van ser perquè li van pegar molts contactes a la cara i això feia que es desconcentres i va haver de retirar-se.
Al primer combat va lluitar contra Castella i Lleó i va guanyar, al segon combat contra Madrid també va guanyar, al tercer combat no va tindre molta sort va lluitar una altra vegada amb Madrid i va ser l’últim combat que va fer perquè es va haver de retirar. Les bones sensacions van ser que va poder arribar fins al campionat d’Espanya encara que no hagués guanyat.
                                                                                           Miguel Sicilia i Raquel Roman 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada