Etiquetes

divendres, 21 de febrer del 2014

Les millors pel·lícules del 2013



 Guerra Mundial Z

 Quan el món comença a ser envaït per una legió de morts vivents, Gerry Lane (Brad Pitt), un expert investigador de les Nacions Unides, intentarà evitar la fi de la civilització en una cursa contra el temps i el destí. La destrucció a què es veu sotmesa la raça humana el porta a recórrer el món sencer buscant la solució per frenar aquesta horrible epidèmia.
A Jerusalem, Gerry coneix Jurgen Warmbrunn, agent del Mossad, qui li explica que mesos abans aquesta agència va interceptar les comunicacions d'un general de l'exèrcit de l'Índia, que va afirmar que les tropes d'aquest país lluitaven contra els rakshasas ('caníbals') . Amb aquest coneixement i l'ús d'una política implementada per impedir que Israel sigui atrapada amb la guàrdia baixa, coneguda com el «desè home», el país es posa en quarantena dins d'un mur. Durant la quarantena, Israel permet l'entrada de civils no infectats, independentment de la seva nacionalitat. A causa del cant dels jueus religiosos i altres ètnies a través d'altaveus, els milers de zombis de fora, en escoltar el so, comencen a córrer ia escalar l'un sobre l'altre, aconseguint sobrepassar el perímetre del mur de contenció.



 12 años de esclavitud
 

Quan les legions de criatures monstruoses, coneguts com Kaiju, comencen a sortir del mar, comença una guerra que matarà milions de vides i que consumirà recursos de la humanitat durant anys interminables. Per lluitar contra els gegants Kaiju, s'ha dissenyat un tipus especial de pistola: robots de enormes, anomenades Jaegers, que són controlats simultàniament per dos pilots les ments estan tancats en un pont neuronal. Però fins i tot la Jaegers proporcionat poc defensa contra el Kaiju incansable. A la vora de la derrota, les forces que defensen la humanitat no tenen altra opció que recórrer a dos herois insòlit: un ex pilot acabat (Charlie Hunnam) i un aprenent que encara no ha posat a prova (Rinko Kikuchi). Ambdós s'uneixen per portar un llegendari però aparentment obsoletes Jaeger del passat. Junts, són que l última esperança de la humanitat contra l'Apocalipsi està arribant.



Fast & furious 6

Després del seu reeixit cop a Rio de Janeiro, Dominic Toretto (Vin Diesel), Brian O'Conner (Paul Walker) i el seu equip s'han dispersat arreu del món: Dominic viu amb Elena (Elsa Pataky), la seva germana
Mia (Jordana Brewster) viu amb Brian i el seu fill Jack a les Illes Canàries, Gisele (Gal Gadot) i Han (Sung Kang) han viatjat per molts països i ara es troben a Hong Kong, Tej (Ludacris) viu a Costa Rica i Roman (Tyrese Gibson) viu entre el luxe amb les seves dones.
El servei de Seguretat Diplomàtica (DSS), l'agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) i la seva companya Riley (Gina Carano) investiguen la destrucció d'un comboi militar rus per l'ex soldat de les forces especials britàniques Owen Shaw (Luke Evans) i el seu equip. Hobbs segueix la pista de Dominic i el convenç per ajudar a acabar amb Shaw després de mostrar una foto recent de Letty Ortiz (Michelle Rodríguez), ex novia de Dominic, qui es pensava que havia mort.Dominic reuneix al seu equip i accepten la missió a canvi d'una amnistia total per als crims del passat, el que els permetrà tornar a casa, als Estats Units Mia i Elena es queden amb en Jack.



Sèptimo

Com cada dia, Sebastià (Ricardo Darín) recull als seus fills, Lluna i Luca, al pis de Delia (Belén Rueda), la seva exdona. Com sempre, ells juguen a "veure qui arriba abans": ells baixen per les escales, ell a l'ascensor, un joc que a Delia no li agrada. Però quan un dia Sebastià arriba primer a la planta baixa, els nens no hi són. No estan enlloc. La 
por comença a aflorar quan una trucada telefònica els catapulta a l'horror: un segrestador posa preu per l'alliberament dels seus fills. Sebastián haurà d'assumir la fragilitat del seu món i decidir fins on està disposat a arribar per recuperar-lo.
Federico montenegro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada