Etiquetes

dimecres, 19 de febrer del 2014

Nous talents al Torneig de seleccions ciutat de Cunit

El passats 21 i 22 de desembre es va celebrar a Cunit el Torneig de seleccions ciutat de Cunit, organitzat pel club local AB Cunit.  Un torneig on participaven tres seleccions autonòmiques: Aragó, Catalunya i València. Les tres, de categoria cadet, preparaven el campionat d’Espanya que es va disputar posteriorment. Van participar en un triangular, és a dir, que totes van jugar contra totes.

 Va ser un torneig amb grans jugadors amb noms coneguts i molt sonats al nostre país actualment. Un dels més destacats és Bojan Nesic, l’escolta serbi que aquest any va quedar segon al campionat d’Europa amb la seva selecció i denominat com un dels millors d’Europa, actual jugador del Cai Zaragoza. Fran Murcia va ser el nom més sonat, fill de l’ex jugador professional Fran Murcia i de la coneguda actriu Lara Dibildos. Un altre destacat va ser Miki Ortín, un gran base que actualment juga al Real Madrid. I el més conegut aquí a Catalunya, Atu Diagne, el pivot de 2,12 metres que actualment juga al FC Barcelona.
A la part superior Catalunya ,Atu Diagne amb el 12 . A la part inferior Aragó, Fran Murcia amb el 13 i Bojan Nesic amb el 12.

La selecció valenciana, amb Miki Ortín amb el dorsal 4


 El dia 21 es van jugar dos partits. El primer es va jugar al matí i va ser Catalunya contra Aragó. Un partit amb molta anotació i molt dinàmic. A la primera meitat va dominar el conjunt aragonès amb uns catalans adormits, però al descans els nois de Ramon Reigada van canviar el partit i van acabar guanyant amb un molt bon resultat, 94-72. Un partit on van destacar per part de Catalunya el pivot Atu Diagne amb 10 punts 11 rebots 19 de valoració i Oriol Tres amb 19 punts 13 de valoració. Per part d’Aragó va destacar Bojan Nesic amb 22 punts 28 de valoració, el pivot Raul Jaime amb 8 punts 9 de valoració i Fran Murcia amb 7 punts 10 de valoració.



 El partit de la tarda el van disputar Catalunya contra València. Van començar amb un primer quart favorable a València i una Catalunya molt dispersa. Tot i així Catalunya va saber trobar el seu lloc amb una gran actuació d’Atu Diagne amb 13 punts 13 rebots 21 de valoració. Finalment Catalunya va pujar la intensitat del partit i València no va poder seguir el ritme del conjunt català. El resultat final va ser 69-55. Per part de València cal destacar les actuacions de Miki Ortín amb 9 punts 8 rebots 14 de valoració i Carlos Sales amb 10 punts 5 rebots 8 de valoració. A Catalunya també van ser determinants els bases Jeremy Martín que va fer 10 punts 6 de valoració i Pau Truñó amb 8 punts 6 de valoració.


 El partit de diumenge va ser Aragó contra València. Un gran partit on vam poder gaudir de bons moments d’emoció i de espectaculars jugades finals. Van lluitar fins l’últim segon, ja que el partit va estar molt igualat. Però finalment València va aconseguir superar per tres punts a Aragó deixant el marcador a 66-69. Els mes destacats per part del conjunt aragonès van ser Bojan Nesic amb 22 punts 4 rebots 25 de valoració,  Álvaro Romero amb 12 punts 3 rebots 6 de valoració i Javier Calvo amb 7 punts 3 rebots 9 de valoració. Per part de València els millors van estar Rafa segura amb 18 punts 2 rebots 17 de valoració, Josep Puerto amb 11 punts 2 rebots 7 de valoració i Íbra Dienne amb 9 punts 8 rebots 16 de Valoració.




En general va estar una molt bona presentació del que podríem trobar al campionat, un gran experiència de la qual es pot aprendre molt i conèixer  gent d’altres llocs, i una gran oportunitat que situa el poble de Cunit entre una de les seus de la Federació Catalana de Bàsquet.
Lucía Vacas 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada