Etiquetes

divendres, 23 de novembre del 2012

La pel·lícula més esperada



Lo Impossible un llarg metratge que ha creat moltes expectatives, provoca llàgrimes, alegria  i un rècord d'audiència.





Argument

Es tracta d’un film inspirat en el tsunami que va assolar  Tailàndia el 26 de desembre de 2004. Està basada en la història real de María Belón, una espanyola que es trobava de vacances a Tailàndia amb el seu marit  i els seus tres fills, i que van haver de lluitar per sobreviure.
 
Maria (Naomi Watts), Henry, ( Ewan McGregor) y els seus tres fills comencen les vacances d’hivern  a Tailàndia. Un matí la família es relaxa a la piscina de l’hotel després del dia de Nadal. El mar es converteix en un mur d’aigua…El tsunami destrossa l’hotel on s’allotjaven, emportant-se per davant  a tothom. Sota l’aigua els objectes colpegen sense compassió a tots els de la família, en especial a la Maria, gairebé a l’abisme de la  mort.



Quan aconsegueix sortir a la superfície s’agafa a un tronc pensant que tos els altres han mort. Caldrà lluitar contracorrent per saber si els seus fills i el seu marit han sobreviscut o han desaparegut definitivament sota les aigües devastadores...
                                                                  Algun ensurt

No hi ha localitat de mida mitjana on no si hagi registrat algun incident. Un vigilant de seguretat d’un cine del centre de Barcelona, declarava: “durant aquesta setmana hem hagut d’atendre d’urgències  a sis persones, mentre que la responsable d’un cinema de Madrid contava sis nous casos de persones que havien vist la pel·lícula i havien patit marejos, també a Mallorca una dona embarassada va haver de ser atesa  per desmais .




Rècord d’audiència

 Amb 2,7 milions d’entrades venudes, i  19,5 milions d’euros acumulats des del dia de la seva estrena (11 d’ octubre) ,  s’ha convertit en la pel·lícula més vista a Espanya  el 2012.



Opinió personal

Quan vaig anar a veure la pel·lícula em va impactar molt, ja que et fan sentir com si  estiguessis vivint el que veus. Hi ha imatges tan reals que fan caure la llàgrima als més sensibles... I als que no ho són tant.  A mi m’ha sorprès positivament..



                                                                              Laia Atik

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada