Etiquetes

divendres, 30 de novembre del 2012

Fundació "Banc d'Aliments"


Una fundació que treballa per a les persones que passen fam, a casa nostra.

Aquesta fundació benéfica, independent i sense ànim de lucre té com a objectiu lluitar contra la pobresa. Intenta que els aliments consumibles però no comercialitzats arribin a les persones del nostre entorn amb necessitats.
La distribució gratuïta dels aliments  es duu a terme gracies a més de 140 voluntaris que hi dediquen el seu temps lliure.
  
                                                       EMPRESES SOLIDÀRIES


La fundació treballa juntament amb les empreses per donar resposta a la fam, des de la lluita contra el malbaratament d’aliments.
Per diversos motius les empreses tenen al magatzem estocs d’aliments que són consumibles però no comercialitzables. L’empresa pot optar per destruir els aliments (això els suposa una despesa econòmica) o donar-los al Bancs dels Aliments.

ENTITATS RECEPTORES

D’acord amb els objectius de solidaritat, exposats sota el lema “Donar i Compartir”, la fundació facilita, de forma gratuïta, a questes entitats els aliments més adients per distribuir als col·lectius socialment més desfavorits.
Aquestes entitats, que actualment arriben a 316, són entitats privades, d’iniciativa social, sense afany de lucre, que ajuden d’una manera o una altra als més necessitats. A través d’elles  la Fundació pot fer arribar els aliments als qui ho necessiten d’una manera justa, ja que són les úniques que estan en condicions de fer un repartiment equitatiu entre els beneficiaris.
                                                                                     Tamara Soria


  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada