Etiquetes

divendres, 30 de novembre del 2012

Com cada novembre mengem castanyes a l'institut!




A l’ institut IES Ernest Lluch i Martín de Cunit un any més vam celebrar la castanyada.  Les primeres hores fèiem classe normal i a mig matí començava la festa. Els alumnes de 4t venien les castanyes i els entrepans. Per poder-los comprar havíem de pagar un tiquet anteriorment.  Al finalitzar cada nivell de  l’ ESO va realitzar diferents activitats dins i fora del centre.




Aquest any els de primer van efectuar un ral·li fotogràfic com els de segon, que l’ any passat no el van poder dur a terme. D’ altra banda el curs de tercer no van poder realitzar l’ excursió a l’ Avenc de Sant Antoni a causa de la pluja. I els de quart van anar per Cunit a prendre fotos per al concurs de fotografia matemàtica organitzat pel departament de matemàtiques de l’ institut.





Havíem de realitzar fotos a objectes o paisatges que tinguessin relació amb les matemàtiques. Quan vam acabar l’ activitat de les fotos vam tornar al centre per veure un espectacle representat per un mim d’ origen escocès. El tema de l’ obra era explicar per mitjà d’humor els problemes que comporta el comsum de l'alcohol.



Al final ens va donar un qüestionari amb preguntes relacionades amb el tema de l’ obra.  Gràcies a aquesta representació vam reflexionar sobre el perill per a la salut que té beure diàriament aquesta droga que és l’alcohol.                                  



                                        

                                                                                                                           Antonella Pandiella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada