Etiquetes

dimarts, 27 de novembre del 2012

Els nostres pares també van anar despentinats




Com va ser l’adolescència dels nostres pares? Cada dia pensem que no ens entenen i que no ens volen deixar fer res, però mai ens hem preguntat què van fer ells quan eren joves. Tot i així, encara que no ens deixin fer tot el que volem, ells també van tenir una època “rebel”.




Durant la seva joventut, que per a molts va ser als anys 80, van passar moltes coses, com per exemple canvis a la música, a la política, i moltes altres ja que va ser una època de molts canvis.
 La música tenia un estil més alternatiu. Hi havia el “punk-rock”. Un dels grups principals era Green day. I també estava el “grunge” on podíem trobar a Nirvana. I a conseqüència de tota aquesta música van experimentar un canvi en la seva mentalitat.



Ells no sabien que era això de quedar-se a casa. En aquells temps els nens i els joves sortien al carrer a jugar i estar amb els seus amics, els jocs més populars eren les xapes, les bales, la baldufa . Però també van conèixer els primers ordinadors i les primeres màquines de videojocs, i tot i així va ser una de les úniques èpoques que van combinar el jugar sempre al carrer i les noves tecnologies.
 La tecnologia que van conèixer va ser els primers ordinadors, que si els utilitzéssim ara simplement pensaríem que eren patètics i estaven molt antiquats.



També van aparèixer els primers videojocs, on tots els gràfics eren quadrats, i sense gaire qualitat. I per últim van arribrels primers mòbils.
Molts de nosaltres hem oblidat que també van ser joves i això no és molt bo, perquè en realitat i després de molt pensar possiblement l’únic que volen és que fem les coses bé i no cometem els mateixos errors que van cometre ells.





Estrella Lanzarote


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada