Etiquetes

dimarts, 27 de novembre del 2012

A l'hivern, boirina i el maquillatge per veïna!

Aquest hivern t’impressionaran i et commouran les noves tendències de maquillatge basades en colors metal·litzats: color vermell passió en els llavis, colors blancs com a base de la pell i altres tendències i novetats que faran que rebis la nova i freda estació presumint d’un preciós rostre.

                         BASE DE MAQUILLATGE

El principal que has de saber sobre la base de maquillatge és que ha d’ assemblar-se el màxim possible al teu color de pell.
Estarà de moda aquesta tardor portar un to “light”, és a dir, blanquinós i il·lumina’t que doni un aspecte saludable a la teva  cara.

                         OMBRES FUTURISTES

El maquillatge dels ulls haurà d’estar marcat per colors metàl·lics, blau cel elèctric, ombres àmbars, ocres, i els colors més violacis, és a dir, violetes juntament amb games de grisos.
Els colors or, plata i coure també es portaran.
La manera més encertada serà la de difuminar amb subtilesa i agilitat per tal que només quedi emmarcada la parpella i que quedi un color tènue i agradable que faci que la nostra mirada sigui romàntica i gens bel·licosa.
  

                                PESTANYES
Comença a cuidar les teves pestanyes perquè la mirada serà l’autèntica protagonista en aquesta temporada. Aconsello allargar-les, corbar-les i posar doble capa de rímel d’un negre intens, tant a les pestanyes de dalt com a les de baix, tot amb la intenció d’aconseguir  intensificar i aportar profunditat a tot el nostre cosmètic.



                                     BLUSH

No tinguis por d’utilitzar un coloret intens, de colors roses o vermellosos intensos, perquè serà un procés indispensable per donar vida, romanticisme i un aspecte saludable al teu rostre. A més a més ajudarà a emfatitzar la nostra mirada i donar-li lluminositat. 




                                                                                                               Victoria Savchak
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada