Etiquetes

divendres, 8 de novembre del 2013

En aquests temps de crisi totes les sortides laborals són bones

Avui dia amb la crisi que esta sofrint Espanya no hi ha molt de treball i qualsevol sortida laboral que trobem pot ser bona.
En aquest article mostrarem quines són les escollides per algunes persones per poder mantenir una família i que resulten curioses per ser poc conegudes.

Una de les mes rares o curioses avui dia és la de la taxidèrmia. La taxidèrmia és l’art de dissecar animals per conservar-los amb aparença de vius i facilitar així la seva exposició, estudi i conservació.
Els mètodes empleats pels taxidermistes han millorat molt durant el segle passat.Els preus dels taxidermistes varien molt segons el tipus d’animal i la mesura de l’animal a dissecar.

Una altra sortida laboral curiosa és la de bus de pilotes de golf.
Aquest ofici consisteix a anar als camps de golf cada cert temps i amb un vestit de bus bussejar en els llacs d’aigua per tal de recollir les pilotes de golf perdudes i tornar-les al lloc. Solen cobrar un preu fixat abans del treball però a vegades cobren un extra si troben més pilotes de les que s’esperaven els responsables del camp de golf.


Una altra sortida laboral curiosa és la de sexador de pollastres, que tot i que  sembli graciós i fàcil resulta prou difícil. Poder diferenciar entre un pollastre femella i un pollastre mascle té la seva dificultat, ja que la comprobació s'ha de fer molt ràpid. Segons sigui mascle o femella va a un lloc o a un altre:les femelles les preparen per ser ponedores i els mascles els porten a engreixar per ser consumits.

Taxidermista treballant amb un tigre dissecat

 Bus sortint de l’aigua amb totes les pilotes que ha agafat.


Fede Montenegro




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada