Etiquetes

dimarts, 19 de novembre del 2013

Aprenent a l'IMAX de Barcelona


El dimecres 23 d’octubre, els alumnes de 2n i de 3er van anar d’excursió a l’IMAX de Barcelona, per l’assignatura de ciències naturals. Van sortir de l’institut a les 8:30 més o menys, van arribar els autocars, es van pujar i en 1 hora ja estaven allà. Abans d’entrar, als alumnes de 2n els van deixar anar al  Maremàgnum per a que és fes l’hora i per esmorzar, els de 3er mentrestant estaven veient la seva pel·lícula.
La pel·lícula tractava sobre el cos humà, els aparells que tenim a dins del cos. Al vídeo els hi van ensenyar el cor per dins, i tota la resta d’òrgans: venes, tub digestiu... També van aprendre que és molt important alimentar-se bé a l'hora de fer esport o anar en bici a  l'escola, per exemple.

La pantalla era gegant i de forma ovalada, al ser així donava la sensació d’estar dins la pel·lícula. També hi havien moltíssims seients.
Els de 2n van veure una pel·lícula documental, “El planeta blau”. Ho van veure en castellà i durava 42 minuts. Tractava sobre el nostre planeta, els hi va mostrar com actuen tant els agents geològics interns com els externs sobre el sòl.  Va començar amb una visió des de l’espai, cada vegada s’anava        endinsant dins el planeta.
Els hi va semblar interessant i educatiu, a més de divertit i conjunt. La sensació d’estar allà asseguts era diferent al    cinema normal, perquè era tot molt gran i és sentien petits segons afirmen els alumnes.





Lucía Vacas 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada