Etiquetes

divendres, 13 de desembre del 2013

Costa Rica, un país meravellós




Costa Rica és un país situat al centre d’Amèrica amb un àrea total de 51.100 km. Ès banyat a l'oest pel mar Carib i a l’oest per l’oceà Pacífic.La seva capital, centre polític i econòmic és San José, i el seu idioma oficial és l'espanyol. Conta amb 4,652,459 habitants (juliol 2013).






Què ens ofereix la seva natura?

Costa Rica viu del turisme al ser considerat una gran meravella pel seu paisatge tan natural i verd. Hi ha boscos meravellosos on es poden practicar alguns esports com el canopi, rodejat d’arbres natius de Costa Rica o rubles gegants provinents de Mèxic. Podem trobar-hi cinc tipus diferents de boscos: tenim el bosc molt humit tropical, el bosc molt humit remuntà, el bosc pluvial montà baix i el bosc pluvial remuntà.
També es visiten a diari els seus volcans. Existeixen uns 20 volcans amb forma i tamany considerable, d’entre un total de 270 estructures volcàniques. 
A més d’un centenar de volcans submarins , la majoria extingits,es coneix la serrada submarina del Coco.
Les seves platges són paradisíaques com per exemple Platja Conchal a Guanacaste, al Pacífic Nord, Platja Manuel Antonio al Pacífic Central, Bahia Drake, al Pacífic sud, totes elles amb sorra blanca, rodejades de selva i palmeres amb aigua de color turquesa, amb animals salvatges.

La seva gastronomia
La gastronomia de Costa Rica reuneix els costums i usos culinaris dels habitants del país. És producte d'un mestissatge, herència dels seus avantpassats indígenes, espanyols i africans, després intervinguda per elements europeus i asiàtics. Les principals aportacions de la gastronomia indígena són els t'ama-les, les ‘’truites’’, el blat, els frígoles, les ‘’papas’’, les ‘’yucas’’, els ‘’ayotes’’, i altres tipus de tubèrcul.
                                                                                                                 Alicia Bastida


 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada