Etiquetes

dimarts, 10 de desembre del 2013

Aquest cop tots hem sortit a caminar!


Aquesta vegada tots els alumnes d'ESO hem fet activitats fora del centre per celebrar a la castanyada, el dia 30 d'octubre.


El passat 30 d'octubre hi havia ambient de festa. Es van escruçar cinc minuts les tres primeres classes per poder tenir un patimés llarg. els de quart ja tenien les castanyes, la coca i les begudes i els entrepans preparts per vendre. Aquest cop els venien a la cantinai sembla ser que els va anar molt bé.

No va faltar el grup de música de 4t i batxillerat a l'Agora seguit amb força expectació. En acabar, cada nivell va emprendre el camí per dur a terme la seva activitat.els de primer i els de quart van coincidir en el camí cap a l'avenc de sant Antoni. Mentre els de quart s'entretenien fent jocs pel camí, els de primer van aconseguir el seu objectiu: arribar a l'avenc. Però això va fer que arribessin a l'institut cansats i amb una mica de retard.


Mentrestant, els alumnes de segon i tercer, per separat, feien anar les seves càmares amunt i avall per participar en un ral·li fotogràfic. Sempre ve de gust fer festa per la castanyada!
                                                                                                                    
                                                                                                                          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada