Etiquetes

dilluns, 15 d’abril del 2013

Un nou espectacle humorístic a Cunit



Fòrmula Còmica
Un grup de joves volem començar a introduir-nos en el món de l’espectacle, amb la finalitat d’aportar nous projectes i diversió. Donem vida al nostre poble! Fòrmula Còmica vol experimentar diversos gèneres que seran representats per intèrprets del municipi. Volem que la gent participi, obrint portes als més joves. Donar i rebre visions, suggeriments i opinions. Creiem que som capaços d’aconseguir el que ens proposem, però per assolir l’èxit, necessitem la col·laboració de tots. Intentarem oferir un espectacle digne i de qualitat. Desitgem que agradi per així rebre la satisfacció de que el que estem fent és veritablement el que vosaltres espereu.



El primer xou va ser representat al teatre municipal del Casal el dia 27 d’abril, a les 18:00. Van ser dues hores d’entreteniment per a un públic de totes les edats. La sala estava plena d’un públic entusiasta que va sortir gratament sorprès, esperant la propera representació. Els actors ja pensen en el pròxim espectacle.    


El show va ser presentat per Guillem Estadella i Samuel Vaos, amb la col·laboració com a intèrprets de Clàudia Aguadé,  donat-li gust a l’ espectacle, Rafael Gallego, arriba a l’escenari amb diferents monòlegs, Daniel Iserte, ens aportarà un aire musical lligat de sorpreses, Rubén Moreno, i les bromes de la setmana i els nostres tècnics, Dani Jussen i Yann Morales i l'editor de videos i teloner Martí Alonso.

Claudia Aguadé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada