Etiquetes

dimarts, 16 d’abril del 2013

Àngel Burgas a l’ Ernest Lluch i Martín



Àngel Burgas és un escriptor català nascut a Figueres l’any 1965, fill del periodista i poeta Vicenç Burgas i de Carmen Trèmols, professora de ballet. El passat 26 de febrer, els alumnes de segon van tenir el plaer d'assistir a la biblioteca del centre per fer una xerrada-col·loqui amb ell. En aquesta trobada l’escriptor els va explicar el seu inici en el món de l’escriptura i quina va ser la seva font d'inspiració per redactar el llibre que ells s’han llegit “L'anticlub”. També els va avançar alguna cosa sobre els seus pròxims llançaments. Al final d’aquesta petita entrevista, l’autor va contestar preguntes dels alumnes i seguidament els va signar els seus llibres.

Hem pogut llegir l’opinió personal de dos alumnes que van assistir a aquesta xerrada-col·loquial amb l’autor del llibre i hem pogut observar que els ha fet molta il·lusió rebre a l’Àngel, perquè les preguntes que tenien sobre el llibre o sobre ell les han pogut realitzar personalment.

En la seva trajectòria ha rebut 6 premis: Premi Mercè Rodoreda, Premi de la crítica Serra d'Or de narració, Premi Joaquim Ruyra, Premi Josep M.Folch i Torres i 1r Premi La Galera Jóvenes Lectores 2008.





Míriam Valdivia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada