Etiquetes

dimarts, 16 d’abril del 2013

Marxa Popular a Cunit




Amb motiu del 10è aniversari, l’ Institut Ernest Lluch i Martín va organitzar una marxa popular pel terme municipal de Cunit. La caminada es va dur a terme el passat  dia 17 de març a les 9,30h,  sortint del mateix institut (Av. del castell s/n), amb un recorregut d’uns 9 kilòmetres. El preu de la inscripció va ser  de 2€ . En acabar hi va haver  un avituallament i un obsequi per a tots els participants.
A més a més d’aquesta, l’ institut va programar  altres activitats per celebrar el seu desè aniversari: una exposició fotogràfica que es va inaugurar el dia 4 de març, un dinar d’exalumnes i un sopar de final de curs entre d’altres.


Recorregut:

Primer de tot es va sortir des de el parc del costat del institut , després es va passar pel mig de Can Torrents i es va anar per la muntanya fins al Dipòsit,  aleshores vam seguir la muntanya i vam passar pel costat de la Masia de Sant Antoni i vam seguir recte fins a les Crestes , després ja vam anar baixant pel pont de la C-32 , el torrent Pedro , passant per l’antic INS i finalment , arribant              l’ Institut.

Participants:
Hi van participar alumnes i professorat de l'institut, pares, mares i nens del municipi  i uns agents forestals que anaven amb una camioneta seguint el recorregut.
En total eren unes 300 persones. Una xifra realment espectacular ja que per ser Cunit, 300 acompanyants en són molts!


Quan van arribar tots els participants a l’institut hi havia una sèrie de persones que estaven fent unes botifarres i juntament amb unes coques es repartien a tothom. També es va donar una camiseta vermella  de record.







Cal agrair als alumnes que estaven repartits al llarg del recorregut per senyalitzar el camí i aconseguir que tot es desenvolupés correctament.








 













I afegir que el bosc ha de ser un lloc net i que malauradament hi va haver algunes persones que van deixar brossa. Sort que alguns membres de l'organització ho van deixar tot ben net!





                                                                                         Arnau Llambrich

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada