Etiquetes

divendres, 24 de maig del 2013

Un musical que commou el món


El REI LLEÓ és un musical únic i excepcional, és la unió de reconeguts talents teatrals a nivell mundial i de la difusió de les més sotisficades disciplines de les arts escèniques africanes, occidentals i asiàtiques.
Vist per cassi 60 milions d’espectadors i guanyador de 70 premis, aquets increïble musical amb mes de 14 anys als escenaris de Broadway conta amb les cançons d’Elton John i Tim Rice, i la música de Lebo.
El Rei Lleó és la major producció musical que mai a estat presentada a Espanya, on es presentarà per primera i única vegada en castellà, confirmant el excel·lent moment en el que es troba el gènere musical al nostre país.
PREMIS
Fins ara aquest musical a aconseguit més de 70 premis de primera categoria en el món incloent un premi Tony® i el NY Drama Crítics a millor musical, el Grammy® a millor àlbum musical i també i també el premi Laurence Olivier (Regne Unit) a millor coreografia i millor disseny de vestuari, i tres premis Molière (França) a millor musical, disseny d’iluminació i de vestuari.
 MAQUILLATGE
Sabíeu que alguns actors cambien de maquillatge i de vestimenta com una dotzena de vegades  a lo llarg del musical?

L’EQUIP
El Rei Lleó està composat per 53 actors, 21 músics, 17 persona en el departament de vestuari, 6 en el de maquillatge i perruqueria, 3 responsables de les titelles i 13 carpinters. Aquests son tan solament una part de les 130 persona que participen diàriament en cada una de les funcions d’aquest musical.




 Tamara Soria
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada