Etiquetes

dilluns, 6 de maig del 2013

10 Anys d'afanys!



Aquest any el nostre institut celebra el seu 10è aniversari. Després de tants anys volem gaudir de la petita història que ha viscut.  El centre va iniciar la seva activitat el curs 2002/2003. Eren  330 alumnes distribuïts en 3 grups de primer, 4 de segon, 3 de tercer i 2 de quart, amb tretze professors i professores. Els cinc primers cursos es van dur a terme a l’antiga escola que es troba al nucli antic de Cunit  on actualment hi ha la guàrdia urbana i la UEC (Unitats d'escolarització compartida). Fa cinc anys  ens vam traslladar a l’edifici actual que és de nova construcció. Actualment l’oferta formativa consta de l’ESO i Batxillerat i Cicles Formatius de Perruqueria i Informàtica.

 Hem volgut celebrar aquest 10è aniversari amb les següents activitats:     

- Inauguració d'una exposició fotogràfica que recull imatges de totes les activitats que s'han anat fent al llarg d'aquets deu anys. A la inauguració hi van assistir els delegats de cada classe, els professors i pares i mares, l'alcaldessa de Cunit, el regidor d'ensenyament  i exregidors del consistori. 

Encara que els altres alumnes no vam poder anar a la inauguració podem gaudir de las fotos a la cantina del  centre, durant tot el curs.                                                                                                        
- Organització d'una marxa popular pel terme municipal de Cunit de 9 kilòmetres. Organitzada pel Departament d'Educació Física, va comptar amb una participació de gairebé 300 persones entre alumnes, professors i pares del centre. En acabar la marxa a l’ institut hi havia una samarreta de record, i una botifarrada per refer-se després de l'esforç.

-Organització d'un dinar d’exalumnes, el dissabte 4 de maig. A aquest dinar, que es va celebrar al mateix centre hi van assistir molts alumnes i sobrewtot exalumnes que tenien ganes de retrobar els professors i compartir amb ells el dinar i els records.

- Organització d'un sopar de cloenda, l'1 de juny., per a professors i exprofessors. A aquest sopar estan convidats tots els que han format part d’aquesta “petita història”: professors, treballadors del centre, representants municipals i del Departament d’Educació, escoles i instituts de la comarca i pares i mares de les Juntes de l’AMPA.





Samira El Kayati i Tamara Alvarez


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada