Etiquetes

dilluns, 18 de febrer del 2013

Stop Motion, una manera diferent de fer video.


L'stop-motion és una tècnica d'animació que consisteix a capturar fotografies consecutives d'un objecte movent-lo una mica entre fotografia i fotografia de manera que visualitzant-les ràpidament sembla que l'objecte es mogui.
L’origen d’aquesta tècnica es desenvolupa amb la pròpia història de la cinematografia. Es destaca un espanyol ‘’Segundo Víctor Aurelio Chomón y Ruiz’’, conegut com Segundo de Chomón, es qui va crear aquesta tècnica de fer les pel·lícules.
Es  desenvolupen animacions en stop motion força interessants amb altres materials, com ara la sorra, els retalls de paper o els guixos    sobre terra i parets. Podem definir aquesta manera de fer riure i que sigui entretingut com l'animació en estat pur, degut a que es construeix el moviment foto a foto manipulant l'objecte amb les pròpies mans de manera progressiva, cap endavant, cap enrrere.


 Rhett i Link.
 
Rhett McLaughlin i Link Neal, dos joves estudiants de l’escola de primària de Buies Creek l’any 1985 (Califòrnia). A l'edat de dotze anys, van escriure un guió titulat «gutless Wonders».Es van fer famosos per pujar vídeos a Internet. Els vídeos estaven creats foto a foto. Van tenir la idea de unir-se al mon del You tube, pujant tots els vídeos que formaven, i cada vegada es van fer més famosos perquè la gent es va interessar, ja que són uns dels nois que millor ho fan. Cada vegada que creen una animació es canvien de roba més de 200 vegades. Mcdonal’s va contactar amb ells perquè fessin un video fent publicitat. A dia d’avui aquests dos estudiants són molt famosos i els seus vídeos de You Tube estan navegant per la xarxa, cada vega-
da més sol·licitats amb mes  d’un milió de 
seguidors.

                                                         



Canal de youtube de Rhett i Link.
https://www.youtube.com/user/RhettandLink


Enllaços d’stop motion.
https://www.youtube.com/watch?v=4Ppln6Q19Cs

https://www.youtube.com/watch?v=2_HXUhShhmY

https://www.youtube.com/watch?v=_IVgo9WEUEc




 Laura Rusiñol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada