Etiquetes

dimecres, 25 de gener del 2012

LA MILLOR LLIGA DE LA COMARCA



 
La Lliga de l'institut cada cop més emocionant.

GRUP A


La lliga del centre arriba a la seva fi. Com a cap del grup A està l'Sporting Lavadora, primer de grup amb 16 punts, seguit de ben a prop pels Harrys empatats amb els Humoristes amb 11 punts. Recordem que aquest dijous hi ha un partit vital directe, que possiblement decideixi la segona plaça.
En quart lloc tenim als Wolves també de ben a prop amb 10 punts, i tancant les places de classificació al grup C tenim a Os vamos a katear amb 8 punts. En sisena i setena plaça empatats a 5 punts tenim als Peloteros i Vodka Juniors, i també empatats però a 4 punts estan els Pitufos i els Petit Suisse en vuitena i novena posició, i com a cuer del grup A, està l’Equipo A amb tan sols 2 punts.

GRUP B

EL grup B treballa a un altre ritme, amb un clar guanyador. Amb tots els partits guanyats tenim l ‘Alternativa Team, amb 18 punts, seguit per Bladi Team, amb 13 punts com  a segon de la classificació, intentant aguantar el ritme frenètic que porta el primer classificat. En tercer lloc  hi ha FIFA 12 amb 10 punts, amb un joc bastant irregular però efectiu, amb una diferència de 3 punts amb el 4 classificat, i tancant les posicions de classificació per al grup C, tenim als Picha Brava amb  7 punts. Los Verdes i els Blue Angels en sisena i setena posició amb  4 i 3 punts i com a cuers del grup empatats a punts estan els Careiko i Espartanos amb només 2 punts, dos empats que demostren que en aquest grup hi ha un alt nivell
Guillem Estadella Sancho

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada