Etiquetes

dimarts, 22 d’octubre del 2013

UNA JOVE PROMESA!





Entrevista a l’ Anna Reina, una companya del nostre institut juga a futbol i fa de portera.


Els primers anys  del futbol femení al Barça. (1970-1988)

El primer partit de futbol que juga un equip femení del FC Barcelona fou el dia de Nadal de 1970, amb motiu d'un festival benèfic. El partit enfrontà al Camp Nou les jugadores blaugranes, entrenades per Antoni Ramallets, contra la UE Centelles. Posteriorment, el Barcelona participà al primer campionat oficiós de Catalunya (1971-72).

Actualment tenim una jove portera al nostre institut, és l’Anna Reina alumna de 2n d’ESO. Va començar a jugar al Cunit als set anys en un equip format per nois. Va començar a jugar perquè el seu padrí entrenava al Víctor Valdès i a l’Anna li agradava això. Llavors li va agradar i per això va començar a jugar. Llavors un dia va dir al seu padrí que volia jugar a futbol. Ho va probar, li va agradar i per això va començar a jugar. Els seus pares estan molt il·lusionats perquè l’Anna pot complir el seu somni, i més encara perquè ells són molt del Barça i formen part de la Penya Barcelonista de Cunit.

  












Anna Reina amb unes companyes d'equip


Aquest any, el Barça ha estat observant-la per veure si tenia una bona projecció i gràcies a això aquest curs l’han fitxat. Està a la categoria al·leví-infantil i ha començat a jugar amb l'equip femení. Entrena dos dies a la setmana i dues hores a cada entrenament.
El seu ídol és Víctor Valdès i li agradaria arribar al primer equip femení del Barça. Està molt contenta amb l’organització que tenen i les seves instal·lacions i amb els fisios i els entrenadors perquè estan molt a sobre d’ella.               
A l’hora de motivar-se per
jugar un partit, l' Anna sempre pensa en superar-se asì mateixa i també en el suport de la seva família. Quan surt al camp té una mania: els guants han d'estar al seu gust, si no se'ls canvia. També li agrada tocar el pal de la portería abans de començar un partit.



                                                                                                                            Miguel Sicilia









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada