Etiquetes

dilluns, 16 d’abril del 2012

De Cunit a Mallorca

Primer intercanvi entre l’IES “Puig de Sa Font” de
Son Servera i l’Institut “Ernest Lluch” de Cunit

A partir d’un intercanvi d’experiències entre els equips directius dels dos instituts, va sorgir la idea, el curs passat, de dur a terme altres activitats que servissin per enfortir la relació entre els dos centres. Amb aquesta idea va sorgir la proposta de realitzar un intercanvi entre els respectius alumnes de 1r d’ESO.
Del 23 al 28 de febrer, 17 alumnes de primer van embarcar a l’avió que els va portar fins a Mallorca. Un cop allà, van agafar l’autocar fins a la població de Son Servera, on es troba l’institut Puig de Sa Font. Després d’una visita al centre i d’una recepció oficial a l’ajuntament de la vila, van tenir el primer contacte amb les famílies d’acollida.

L’endemà es va fer una excursió a Palma per visitar els llocs més emblemàtics de la ciutat.
Després d’un cap de setmana que va servir per fer estada amb les famílies d’acollida, el dilluns van anar cap al nord de l’illa i van gaudir dels encants de la serra de Tramuntana. Al vespre, un bon sopar a l’institut amb tots els alumnes, pares i professors, va servir de comiat de l’intercanvi.
Els sis dies van passar en un bufit! Abans de marxar cap a l’aeroport encara hi va haver temps per realitzar diverses activitats acadèmiques al centre.
 Ara ens queda rebre els nostres amics mallorquins. Això serà al mes de maig. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada