Etiquetes

dilluns, 16 d’abril del 2012

Vols estalviar?

Vols estalviar, doncs segueix alguns dels nostres consells que ara et donarem. La nostra escola vol seguir formant una Escola Verda i sense la teva ajuda ens costarà més.

El nostre institut ha format una comissió en  què es parlarà de l’ecologia, es diu Escola Verda. En aquesta comissió tenim diferents apartats: els residus i l’eficiència.
A l’apartat de residus, es tracta de poder reciclar tots els materials que llencem a la brossa, perquè així les empreses puguin reutilitzar alguns dels materials reciclats. En comptes de llençar tota la brossa al mateix contenidor, diversos contenidors de diferents colors i afegim una etiqueta amb el nom per poder reciclar (paper, vidre, plàstic, orgànic…). 

A l’apartat d’eficiència, es tracta de l’energia que malgastem, de poder estalviar més energia a l' institut i a casa. Cada matí en comptes de tenir les finestres obertes quan venim del pati, ens podem treure una mica de roba ja que l' institut ha posat la calefacció perquè no passem fred, o quan pel matí tenim tots els llums de la classe encesos i les persianes tancades amb un sol radiant que ens pot donar molta llum.

Els nois i noies de batxillerat de l' institut, van anar d’excursió a la Central Nuclear de Vandellòs i al Parc Eòlic Les Colladetes del Perelló , on els van fer una xerrada, una visita a l’exposició, un taller de seguretat i una visita a les instal·lacions. Al Parc Eòlic van escoltar les explicacions tècniques, van visitar aerogeneradors i van tenir l’oportunitat de jugar i experimentar els efectes del vent.
El que volem transmetre des de aquest grup és que l’escola pugui estalviar una mica de diners, i així no malgastar els que tenim estalviats.



Si reciclem podrem  viure millor perquè hi haurà menys contaminació.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada