Etiquetes

dimarts, 25 de novembre del 2014

Tothom parla d'instagram



La xarxa social que arrasa per tot el món

Instagram és una aplicació mòbil creada l’any 2010 per Kevin Systrom i Mike Krieger. Aquesta aplicació consisteix en fer fotografies i vídeos, aplicar filtres i marcs,i finalment penjar-la a la xarxa perquè ho puguin veure els teus seguidors.
Quan van crear aquesta aplicació, només la podien utilitzar les persones que tenien un iphone o una tablet. Però al 2012 es va publicar una versió per Android. Actualment, l'aplicació té més de 100 milions d'usuaris actius.
En aquesta xarxa social, cada vegada ingressa més gent famosa per penjar les seves fotos i vídeos per estar més a prop dels seus fans. Lluny de   posar fotografies del que mengen i del lloc on estan, els artistes li han dedicat molt temps als seus comptes d'Instagram, on pugen gracioses “selfies” o imatges on es veuen "guapos" per guanyar seguidors.

Aquests són uns dels instagrams més populars dels famosos:


(arianagrande)
(beyonce)
(justinbieber)
(ladygaga)



A part dels famosos, molts estidants del nostre institut tenen un compte d’instagram i a més a més són una mica populars. Aquests són  alguns dels més  destacats:

(yerayswg)
(oliviagenova)
(zori0ntasuna)
(esteelitaa)


Aquest instagrams són populars per les seves fotografies, la seva personalitat, o la seva manera de vestir. Per exemple, la Laura Vilches, comparteix fotografies   diferents.

A més a més jo també tinc un compte d’ instagram, i m'agrada molt aquesta xarxa social, us la   recomano.


 
                                                                               Eva sàez 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada