Etiquetes

dilluns, 24 de novembre del 2014

Street Workout





INTRODUCCIÓ

Street Workout (en català "entrenament de carrer "), és un moviment que es basa en entrenar al carrer, fent servir el propi cos i l'entorn.        

HISTÒRIA

El Street Workout es va practicar per primer cop a Brooklyn on els homes afro-americans competien per veure qui era el més fort   utilitzant el seu entorn com parcs públics, places públiques, fanals, barres i en altres casos fent  exercicis extrems, fent servir el carrer com un gran gimnàs però al carrer.

STREET WORKOUT A ESPANYA

L’ Street Workout es va començar a practicar a Espanya farelativament, poc temps. Barbarrio, a Leganés, Madrid, és un grup que es va crear al 2010. Va ser el primer grup d’ Street Workout.

CATEGORIES


Hi ha tres categories que, en general, s'exigeixen en els campionats de Street Workout. Aquests campionats es fan per arreu del món, però normalment als Estats Units. La primera és denominada estil lliure, que es caracteritza per tenir moviments de gimnàstica i moviments aeròbics, i és el participant qui tria el que pot escollir per a realitzar. La segona categoria és  resistència, que consisteix a fer el major nombre de repeticions en  flexions, repeticions... I finalment la categoria força màxima, que es tracta de fer exercicis amb un pes addicional, en aquest cas el que la persona pugui aixecar.

 STREET WORKOUT A PROP DE CUNIT

A Calafell hi ha una pista a la platja d’ Street Workout on hi ha gent que va a practicar l’esport que a ells els agrada. Fan competicions de tant en quan a la mateixa pista on hi ha campions de cada categoria.

Pista d’Street Workout a Calafell.



Un dels símbols de l’Street Workout.


Marcel Quesada, Wesley Da Silva i Alain Ulric.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada