Etiquetes

dilluns, 2 de febrer del 2015

Modificacions extremes



Hi ha persones que modifiquen el seu cos per veurés perfecte davant la gent, altres en canvi ho fan per ser ells mateixos o reivindicar-se.





Dona vampir

 

Maria José Cristerna, la dona vampir va ser anomenada amb aquest sobrenom, perquè es va operar la cara com si fos un vampir.   

Va decidir fer-se totes  aquestes modificacions després de sofrir maltractes de part del seu exmarit, tenint tres fills amb ell.

Les seves banyes és un símbol dels cops que va rebre, les seves dents afilades representen el seu fanatisme pels vampirs. Té tot el cos tatuat menys les palmes de les mans i dels peus.


A pesar de tots aquests canvis viu una vida normal, és advocada i tatuadora. Viu amb els seus quatre fills i la seva parella una vida 
quotidiana. 






Home zombie


Rick Genest, és l'home més famós, ja que  els seus tatuatges són d’un    tema molt polèmic.     


S’ha tatuat com un zombi perquè amb 15 anys li van diagnosticar càncer cerebral. Una infermera li preguntava  com es veia de gran i ell sempre deia “Com un zombi, ja que no arribaré a ser gran.”
     D’aquesta manera quan va arribar als 17 anys va tenir la idea de    tatuar-se amb aquest tema de    mica en mica ho va aconseguir.

No li agraden les modificacions, per això només es tatua. Te'l      record de més insectes tatuats i ossos del món. Gràcies a tots els seus tatuatges, treballa com a  model i actor. 






 



Home quadre


Etienne Dumont, és un crític d'art i cultura d'un periòdic a Gènova. El seu cos està cobert de tatuatges més vibrants que  alguna vegada s'hagin creat. Té també implants de silicona sota la pell per donar-li una aparença amb “banyes”, forats de 2.7 mm en els lòbuls de les orelles, pírcing transpasánt-li el nas i el llavi inferior. “Mostro els meus tatuatges com a art” diu.

 






Home rèptil


Erik Sprague, tatuat com un rèptil és el showman més famós de Nord Amèrica, dorm en llits de pinxos, es fica espases per la gola i porta més de 700 hores de transformació.

Porta forats en les orelles i silicona en les celles per simular la pell de rèptil, també té la llengua bífida.

 






Home més tatuat



Lucky Diamond Rich va triar cobrir el 100% de la superfície del seu cos amb una capa de tinta negra sota la seva pell, fins i tot les zones         delicades, inclòs parpelles, dins de les orelles, sota els dits dels peus i les seves genives.   

Va decidir començar a redissenyar el seu cos amb   dissenys fets amb   tinta blanca. I per sobre d'aquests dissenys blancs va començar a     realizar altres dissenys a color.

Avui dia Lucky viu de les diferents presentacions  artístiques, sent un veritable showman que entreté a les multituds.



                                                                                  Gal·la Díaz, Mabel Ramos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada