Etiquetes

dimarts, 27 de gener del 2015

Ens valorem prou?

En els últims anys les modes de les adolescents dels 12 als 16 han
canviat molt la seva forma de ser i de vestir.

Les noies ensenyen més del que haurien d’ensenyar. A l’estiu si surts al carrer les veus amb pantalons amb la mateixa amplada d’un cinturó, amb samarretes que semblen sostens, etc.
No es valoren emocionalment, el que més valoren és el propi físic i deixen de banda la personalitat que es el més important.

Preadolescents amb escot per el melic, ensenyant  els pits, que amb l’edat que tenen, gairebé no s’han desenvolupat.

El motiu de tot això es que avui dia volen créixer molt ràpid, volen ser grans i ensenyen el seu cos per aparentar més edat i per sentir-se desitjades per nois més grans que elles.


Últimament, a les xarxes socials també es veuen moltes fotografies de noies jovenetes ensenyant el cul, o ‘selfies’ fets de manera per tal que se li vegin els mugrons.

Encara que són criticades i aconsellades per moltes persones els és igual, la seva excusa es que tenen personalitat i que no són avorrides com les altres.

¿No s’adonen que l’únic que fan es aconseguir molt mala fama des de molt petites? ¿No s’adonen que el que fan, quan tinguin 5 anys més, els repercutirà molt en les relacions?

Sempre queden les nenes que es segueixen valorant i volen ajudar a canviar les altres noies que són així d’obertes i la resposta d’elles son males paraules i males contestacions.


                                                                                                África Núñez 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada