Etiquetes

dilluns, 20 d’abril del 2015

Incomunicació comunicada



L’ajuntament del Vendrell va demanar a la Montse González que preparés una exposició per a  l’inauguració d’un centre per a joves del municipi.



                                                                                 

Aquest treball ens ha permès aprofitar recursos que tenim a  l’institut,màquina fotocopiadora per fer fotocòpies de la  cara, i romanents de materials que havien sobrat d'antics tallers. 

S'ha treballat a partir d'alumnes de l'aula d'acollida en un taller de dues hores de classe. També he fet sortir de les aules en parèntesis ràpids a alumnes de quart amb un perfil que els fa adients per fer possibles estudis artístics.

Els alumnes que s'hi ha implicat:
Adrián Gallo, Eulàlia Inglés, Lucky Guardiola, Anderson Galindo, Samuel Aranda, Belén López, Laura Calero, Omaima el Bakkali, Khalid el Brak, Otman Taki, José Miguel Ballesteros, Karla Valdivia Zamora, Chaima Herbal, Leilah Seiak.


 

El dia 19 de març, al  Vendrell, a la inauguració de la nova oficina d'informació juvenil del Consell comarcal del Baix Penedès, es va donar a conèixer també una instal·lació artística que han encarregat al nostre institut , és sobre la incomunicació tecnològica, a banda de la intencionalitat més que evident ha estat un treball interessant si tenim present els pocs recursos que s'han emprat per fer-la.
Una fotocopiadora i romanents de cartolines la trobareu a la plaça Pep Jai del Vendrell, és un local que  comunica amb un   carrer comercial vianants que es diu Àngel Guimerà.

 


La vitrina de vidre oferia la imatge d'opressió física que emfasitza la meva idea.El tipus d'ornamentació plàstica que tenen les siluetes humanes està pensada per afavorir un treball basat en ritmes visuals senzills, fàcils de treballar en grups petits. 

                                                                                                                 Ainhoa Moreno, José María Fernández.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada